Hokbezoek KDS Flevoland

Op zaterdag 27 mei zijn we met tien leden, van A.K.P.V op hok bezoek geweest bij verschillende leden van KDS Flevoland. Twee jaar geleden was deze vereniging bij ons op bezoek, en nu was het onze beurt om bij hun te gaan kijken. KDS Flevoland staat goed bekend om hun jaarlijkse open tentoonstelling die ze in begin november organiseren. Uit verschillende delen van het land komen fokkers naar deze eendaags keuring, die altijd prima georganiseerd is. Op deze show zijn vaak meer dan 600 dieren in verschillende dier groepen aanwezig. We werden zaterdag 27 mei om 10.30 verwacht bij de voorzitter. We werden vriendelijk ontvangen en aan de verzorging ontbrak het ook niet. Op deze dag zullen we vier fokkers van deze vereniging gaan bezoeken. In de ochtend hadden we twee fokkers bezocht met o.a konijnen en hoenders en watervogels. Nadat we een prima verzorgde lunch, konden we het middagprogramma gaan volgen. Bij het laatste adres zouden we ook nog een rondleiding over het bedrijf krijgen wat natuurlijk ook leerzaam is en interessant. Op dit adres hebben we dan ook de dag met elkaar afgesloten met een hapje en een drankje. We kunnen weer terug kijken op een gezellig dag bij deze vereniging die in Dronten is gevestigd!!