Noordshow te Assen

De Noord show werd gehouden van 5 tot 7 januari net zo als vele andere shows waren er dit keer geen Hoenders sier- watervogels bij door de vogelgriep dit was erg jammer want dat scheelde gewoon 5000 dieren minder die er normaal wel aanwezig waren. Er waren nog wel diverse standhouders aanwezig. Ze hadden voor de Hoender fokkers een digitale foto show, deze foto’s waren in gezonden door fokkers en via een foto werden ze door een keurmeester een beetje beoordeeld dit alles gebeurde op zaterdag, en eind van de ochtend was de winnaar bekend.
Ook was er op zaterdagmiddag een bijeenkomst over de vogelgriep die kon je bijwonen als je dat wilde. Zo waren er toch activiteiten op de Noord show om fokkers een publiek naar Assen te krijgen. Maar ook de zaterdag was erg rustig door de sneeuwval in het hele land bleven er veel mensen thuis. al met al het was maar een stille en rustige noord-show. Verschillende leden van AKPV hebben mee gedaan
in Assen, en niet zonder resultaten gelukkig.

Feline Huizer: Fraaiste Kleurdwerg.

A Groen: Fraaiste Tan.

B Mimpen: Fraaiste Angora

W.C Kok: Fraaiste Satijn.

De overige leden hadden ook prima predicaten gehaald dit kunt u zien in de catalogus van de Noord-show

Het was een andere show dan normaal, hoop dat het volgend jaar gewoon weer een volle hal is en dat alle diergroepen aanwezig zullen zijn.