Hokbezoek KDS Flevoland 6 juni 2015

Op zaterdag 6 juni kwam KDS Flevoland op bezoek bij onze vereniging.
Er was een programma gemaakt voor deze dag. De dag begon bij Patrick Bakker waar rexen en Birmingham rollers te zien waren.
Na wat uitleg over de Birmingham roller daarna wat duiven laten vliegen. Toen de konijnen maar uit de hokken, waar enkele leuke dieren
te zien waren. Nadat we deze fokker bezocht hadden gingen we naar Adrie Huizer een echte dwergen man. Hier waren volop jonge dieren te zien,
waar de kwaliteit prima van was. Na dit bezoek door gereden naar de Jaap Visser die volop in de Witte Weners zit. Hij fokt zowel met Duitse dieren met korte oren, om mee te doen in Duitsland op de vergelijk show. Maar ook in Nederland wil deze fokker graag mee doen dus hier voor heb je dan weer dieren nodig met wat langere oren. De lunch hebben we in de kantine gedaan van de Firma Huizer een prima lunch verzorgt door enkele dames van onze club. Het middag programma was als volgt eerst maar naar Wim Slikboer die ons op stond te wachten bij de poort. Wim woont prachtig aan de rand van Barendrecht. Wim fokt verschillende Belgische krielen rassen, daarnaast fokt hij nog wat sierduiven. Marijke Vergeer zijn vrouw heeft haar eigen cavia paleis. Met alles er op en er aan wat je maar wens. Het laatste adres was bij onze Tan fokker Ardi Huizer die al jaren een bekende fokker is de Tan wereld. Zijn dochter Feline fokt zwarte kleurdwergen die heeft vast het bloed van haar vader.
Als afsluiting van de dag een rondleiding door de kas van Ardi Huizer waar verschillende kruiden, sla, en paksoi te zien waren.
Als laatste hebben met zijn alle de BBQ aangestoken en deze zeer gezellige dag afgesloten. Volgend jaar gaat A.K.P.V op bezoek bij deze vereniging.